Lidmaatschap 2018-2019

Beste leden,
Nu de kalender voor het seizoen 2018-2019 bekend is gemaakt, begint het bij velen onder ons te kriebelen.
De abonnementen van Sporting Lokeren zijn sinds een week beschikbaar en het is vanaf nu ook mogelijk om opnieuw lid te worden van onze supportersclub.
Door de steeds stijgende kosten (bussen, dranken en werkingskosten) zijn we voor het eerst in vele jaren genoodzaakt ons ledentarief licht aan te passen.
Alles wordt nu eenmaal duurder, zoals we allemaal dagelijks ondervinden.
Desondanks blijven wij de goedkoopste supportersclub van Sporting Lokeren. Voor slechts 20 euro bent u lid van onze club, voor jongeren en studenten bedraagt het lidgeld zelfs maar 10 euro.
Aan onze andere tarieven wijzigen wij niks, als lid rijdt u nog steeds mee naar elke uitwedstrijd voor amper 5 euro per rit (50% korting op dit tarief voor jongeren en studenten geldt uiteraard nog steeds) en ook de consumptieprijzen blijven behouden.
Tevens zullen wij eventueel verhoogde inkomsten blijven herinvesteren in de club en in voordelen voor onze leden.
Als lid kent u bij onze club heel wat voordelen. U heeft voorrang bij het inschrijven voor populaire verplaatsingen, een voordeel dat we dit jaar aan de hand van voorrangsperiodes verder gaan aanscherpen.
Het bustarief bedraagt tevens maar 5 euro (ten opzichte van 10 euro voor niet-leden) en u krijgt korting op merchandising (we werken aan nieuw materiaal) en andere door onze club georganiseerde evenementen.
Onder voorbehoud van beschikbaarheid tickets (wat sinds de promotie van NAC geen evidentie meer is) gaan we ook proberen een bus in te leggen richting Breda. Ook hiervoor zullen leden voorrang of zelfs exclusiviteit krijgen (gezien gering aantal tickets, als we kunnen gaan).
Wij hopen opnieuw te mogen rekenen op jullie steun het komende seizoen. Wij zullen er opnieuw staan om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn en kijken er naar uit om onder vrienden verschillende topavonden te mogen beleven.
Wenst u uw lidkaart alvast te reserveren, schrijf dan het verschuldigde bedrag over op het rekeningnummer BE91 7390 1108 4976 met als mededeling de namen waarvoor u de lidkaart aanvraagt.
Deze zal dan voor u klaarliggen op de eerste uitwedstrijd. U kan meteen genieten van voorrangsperiodes en andere voordelen voor onze leden.
Alvast bedankt voor jullie steun!
Namens het bestuur van “The Yellowbrothers”.