Yellowbrothers on tour: NAC – PEC Zwolle

Op algemeen verzoek gaan we op zondag 28 april nog eens richting Breda, dit om de wedstrijd NAC – PEC Zwolle bij te wonen.
Na de toffe ervaringen in voorgaande seizoenen, leek het verloren competitie-einde van dit seizoen een ideaal moment om met zijn allen nog eens richting onze Nederlandse vrienden te trekken.
We hebben voor deze wedstrijd 40 tickets kunnen bekomen. Deze tickets zullen in eerste instantie ter beschikking worden gesteld aan onze leden. Zij hebben voorrang om in te schrijven tot en met zondag 7 april.
Als er dan nog tickets resten, zullen ook niet-leden zich kunnen inschrijven.
We vertrekken om 11u30 aan café “Le Bon Vivant” in Wachtebeke, om 11u45 vertrekken we uit café “De Zwarte Kat” in Zelzate. De wedstrijd start om 14u30.
Na de wedstrijd zal er nog even tijd zijn om te verbroederen en na te kaarten in één van de kantines in het stadion. Rond half zes keren we huiswaarts, zodat we tijdig weer thuis zijn om de nieuwe werkweek aan te vangen.
Voor deze wedstrijd betalen leden 30 euro, hierin is busvervoer én het toegangsticket inbegrepen. Het tarief voor niet-leden bedraagt 35 euro.
Inschrijven kan zoals altijd via info@club-97.be, met vermelding van volledige naam en geboortedatum. Vervolgens doen wij het nodige om er een fijne zondagmiddag van te maken! Let wel op, VOL = VOL.
Wij hopen jullie alvast talrijk te mogen verwelkomen!