Sporting Lokeren * 1970 + 2020

Alea iacta est. Na een doodstrijd van een klein half jaar is ons Sporting vandaag niet meer. De ooit zo trotste driekleur heeft zijn vijftigste verjaardag net niet gehaald. Een einde in mineur.

Als Yellowbrothers zijn we tot in het diepste van ons hart geraakt. Ik denk dat ik voor iedereen mag spreken door te stellen dat Sporting Lokeren voor iedereen van ons een speciaal deel van ons leven uitgemaakt heeft. Het was tevens een bindmiddel, via dewelke onverwoestbare vriendschappen zijn ontstaan die de club lang gaan overleven.

Net zoals iedereen horen wij in de wandelgangen geruchten over een opvolger van Sporting, die volgend jaar op Daknam zou spelen. Het is nog te vroeg om ons hierover uit te spreken, daarvoor doet het verlies van onze club teveel pijn. Het bestuur steekt vanavond wel (virtueel) de koppen bij elkaar en wij zullen positieve medewerking verlenen aan elk project dat het waardig is om ons Sporting op te volgen.

Wat er ook gebeurt, dit is niet het einde van de Yellowbrothers. Daarvoor zijn we als vriendenclub veel te diep geworteld. We houden jullie op de hoogte van alle vorderingen.

Yellowbrothers, Sporting Lokeren army.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/0/9/7/club-97.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/0/9/7/club-97.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853