Lokeren-Temse & The Yellowbrothers

Beste supporters en sympathisanten,

Na een week vol intense emoties hebben we toch een soort van “happy end” gekend. Ons Sporting Lokeren is niet meer, maar via een samenwerking met Temse zal ook volgend jaar op Daknam gespeeld worden, dit onder de naam KSC Lokeren-Temse mét behoud van onze kleuren. De ploeg zal in de tweede amateurklasse aantreden.

Gisteren werd op een persconferentie door kersvers voorzitter Hans Van Duysen de club en het bijbehorende project voorgesteld. Door veel fans werd positief gereageerd en ook wij waren het eens dat hier muziek in zit. Daarom zeggen wij als supportersclub onze steun toe aan deze nieuw gevormde club.

Concreet engageren The Yellowbrothers zich om volgend seizoen zoveel mogelijk busverplaatsingen te organiseren. KSC Lokeren-Temse steunen zal het nieuwe hoofddoel worden van onze club, met alle gezelligheid, vriendschap en gekende familiale waarden van de vorige jaren daarbij.

In het nieuwe seizoen zullen wij tevens, zodra het Corona-virus dit ons toelaat, de draad verder oppikken naar KVV Zelzate toe. De fijne voetbalnamiddagen die we eind vorig seizoen daar mochten meemaken willen we zeker doortrekken in het nieuwe jaar. Tenslotte zijn ook zij een beetje onze thuisclub en dat mag zeker in de verf gezet worden.
Ook andere uitstappen (zoals een langverwachte opvolging voor onze Breda-uitstap) zullen we trachten te organiseren, maar deze zijn zoals altijd afhankelijk van externe factoren.

Wij hopen jullie komend seizoen opnieuw te mogen verwelkomen. Samen zijn we sterk, zo is het altijd geweest en zal het altijd blijven!

Forza Yellowbrothers, forza KSC Lokeren-Temse!

Namens het bestuur van “The Yellowbrothers”.

Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/0/9/7/club-97.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/0/9/7/club-97.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853