Informatie seizoen 2020-2021

Beste leden en sympathisanten,
De reeksindelingen zijn gekend en onze vernieuwde club begint stilaan vorm te krijgen. In de verte kunnen we het gras al ruiken. Na het abrupte seizoenseinde van vorig seizoen en alles wat volgde, kriebelt het bij velen al om het seizoen 2020/2021 in gang te trappen.
Onze grote liefde is van gedaante veranderd en gaat voortaan door het leven als KSC Lokeren-Temse. Het afscheid van Sporting Lokeren was pijnlijk, maar zoals eerder reeds gecommuniceerd omarmen en steunen wij bij The Yellowbrothers het nieuwe project van harte.
Dat betekent dan ook dat u ook komend seizoen volledig op ons kan rekenen, zoals u van ons gewend bent. Ons doel is opnieuw om naar zoveel mogelijk uitwedstrijden een goedgevulde bus in te leggen, ook al zullen sommige van deze uitwedstrijden dichter bij de deur zijn dan we gewend zijn. Ook andere (klassieke) randevenementen staan hoog op onze agenda en hier zullen we werk van maken zodra de coronacrisis ons dit toelaat. Tenslotte wordt de geplande nieuwe merchandising (die on hold moest gezet worden door het nakende faillissement) ook nieuw leven in geblazen zodat iedereen zich trots in onze driekleur kan tooien.
We blijven ook inzetten op toegankelijke tarieven en verhogen daarom geen enkele prijs in het komende seizoen. Zowel de lidgelden, busgelden als consumptieprijzen blijven behouden! Een volwassen lid betaalt dus nog steeds 20 euro voor het volledige seizoen, studenten en jongeren onder de 18 jaar betalen slechts 10 euro.
Lid worden kan door het bedrag in kwestie over te schrijven via BE91 7390 1108 4976 met als mededeling de namen waarvoor u de lidkaart aanvraagt. U geniet dan onmiddellijk van de verlaagde bustarieven en de klassieke voordelen voor onze leden.
Onze club is gebouwd op vriendschap en in de lagere reeksen zal dit meer dan ooit de verplaatsingen kleur geven. Wij hopen dan ook van harte jullie allemaal opnieuw te mogen verwelkomen! Samen zijn we sterk!
Wit-Zwart-Gele groeten,
Het bestuur van “The Yellowbrothers”
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/0/9/7/club-97.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/0/9/7/club-97.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853