Informatie KVV Zelzate – SC Lokeren-Temse

Voor de wedstrijd van Lokeren-Temse bij KVV Zelzate hebben we de vraag van KVV Zelzate gekregen om in te staan voor de verdeling van de tickets voor de bezoekers. Gezien de grote vertrouwensband en de goede samenwerking sinds 2000, staan wij hier graag voor in.
Op dit moment is er nog geen zicht op hoeveel kaarten we exact zullen krijgen. We verwachten een van de komende dagen uitsluitsel, hier beslist het Zelzaatse schepencollege en het ministerie over. Zeker is wel dat we zullen instaan voor een eerlijke verdeling van de gekregen tickets onder alle supportersclubs en bij uitbreiding supporters, volgens de principes die eerder werden toegepast bij ticketschaarste. Een groot deel van de tickets zal hierdoor via de gebruikelijke wegen beschikbaar worden gesteld.
Tickets zullen 15 euro kosten. Voor onze leden is het opzet dat we dit weekend voorverkoopmomenten organiseren. Ons contacteren om reeds kaarten te reserveren is daarom op dit moment niet mogelijk. Meer info volgt zodra het ticketaantal gekend is.
Laten we er een feestdag van maken. Zelzate kleurt wit-zwart-geel!
Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van The Yellowbrothers
Notice: compact(): Undefined variable: limits in /customers/0/9/7/club-97.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853 Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /customers/0/9/7/club-97.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853