Lid worden

Voor slechts 20 euro bent u lid van onze club, voor jongeren en studenten bedraagt het lidgeld zelfs maar 10 euro.

Als lid kent u bij onze club heel wat voordelen. U heeft voorrang bij het inschrijven voor populaire verplaatsingen, een voordeel dat we dit jaar aan de hand van voorrangsperiodes verder gaan aanscherpen.
Het bustarief bedraagt tevens maar 5 euro (ten opzichte van 10 euro voor niet-leden) en u krijgt korting op merchandising (we werken aan nieuw materiaal) en andere door onze club georganiseerde evenementen.
Onder voorbehoud van beschikbaarheid tickets  gaan we ook proberen een bus in te leggen richting Breda. Ook hiervoor zullen leden voorrang of zelfs exclusiviteit krijgen (gezien gering aantal tickets, als we kunnen gaan).
Wij hopen opnieuw te mogen rekenen op jullie steun het komende seizoen. Wij zullen er opnieuw staan om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn en kijken er naar uit om onder vrienden verschillende topavonden te mogen beleven.
Wenst u uw lidkaart te reserveren, schrijf dan het verschuldigde bedrag over op het rekeningnummer BE91 7390 1108 4976 met als mededeling de namen waarvoor u de lidkaart aanvraagt.
Deze zal dan voor u klaarliggen op de volgende uitwedstrijd. U kan meteen genieten van voorrangsperiodes en andere voordelen voor onze leden.